De Beste Opleider van Nederland verkiezing komt er aan

Evalu reviews tellen mee voor de Beste Opleider van Nederland verkiezing

Dit jaar wordt voor de derde keer de Beste Opleider van Nederland verkiezing door Springest georganiseerd. Ieder jaar is het weer spannend wie welke opleiders deze prijs in de wacht weten te slepen. De prijs wordt ieder jaar mede bepaald door de ervaringen die dat jaar op Springest gepubliceerd zijn. Ervaringen die door Evalu op Springest gepubliceerd worden tellen dus mee voor de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland 2015! Door deze zomer alvast actief aan de slag te gaan met het verzamelen van reviews, kan je je kansen voor het einde van dit jaar dus vergoten.

Hoe werkt het verzamelen van reviews?

Via het Evalu platform worden kun je reviews van cursisten verzamelen. Deze zijn in de backend van jouw omgeving terug te zien. Je kan er daarbij voor kiezen om de Springest module aan te zetten, waarbij klanten gericht naar feedback wordt gevraag met betrekking tot informatie die zij online willen delen. Reviews moeten daarbij aan de volgende 2 criteria voldoen:

  1. De reviews moeten langer zijn dan 100 karakters
  2. De review tekst moet uniek zijn (om fraude tegen te gaan

Alle reviews die aan bovenstaande criteria voldoen worden via een automatisch koppeling (API) doorgezet naar het platform van Springest. Als gebruiker hoef je hier dus niets aan te doen. Het onderdeel van onze Evalu dienstverlening.

Kan ik zien of mijn reviews al op Springest staan?

Op het moment dat Evalu de reviews op Springest publiceert krijg je automatisch een email waarin het aantal nieuwe reviews vermeld wordt. Mocht je deze email gemist hebben, dan is het altijd ook nog mogelijk om in je eigen Evalu omgeving te controleren of de reviews verzonden zijn.

Je kunt dit doen doen onder de Tab “Reviews” in het hoofdmenu:

De koppeling tussen Evalu en SpringestZolang de status staat op “In behandeling” is de review nog niet gepubliceerd op Springest. Zodra de status veranderd is naar “Verzonden” is de review daadwerkelijk gepubliceerd.

Hoeveel reviews heb ik nodig voor de Beste Opleider van Nederland verkiezing

Bij het bepalen van de Beste Opleider van Nederland verkiezing gaat het zowel om kwaliteit als kwantiteit. Uiteraard is het belangrijk dat de gemiddelde score van alle reviews zo hoog mogelijk is, maar het is ook belangrijk dat er voldoende volume is om de betrouwbaarheid van de data aan te kunnen tonen. Opleiders die de afgelopen jaren de prijs in ontvangst hebben mogen nemen, hadden vaak enkele honderden reviews verzameld.

Meer informatie over de criteria voor De Beste Opleider van Nederland verkiezing is Beste Opleider van Nederland criteria te lezen.